Knihy vydáváme v sobotu 4. prosince ve vile v Tichém údolí 125 v Roztokách, 5. prosince v Úněticích či Libčicích, nebo vám je 6. prosince pošleme PPL či je po Roztokách dovezeme na kole. :-)

Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl - Petr Klíma

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?

Autor knihy Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl, je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem: www.greenwayfood.cz

Zabalit jako dárek
399 Kč

Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek.

 

Vaším nákupem přispíváte 119 Kč do sbírky za účelem zajištění prostor pro činnost spolku Sdružení Roztoč, z.s. Děkujeme vám!

Kategorie: Knihy
Autor: Pavel Houdek
Nakladatelství: Smart Press
Jazyk: česky
Počet stran: 208
Rok vydání: 2017
Vazba: vázaná
Format: Kniha